Resultats de la “I Trobada d’empreses del sector Forn i Cafeteria degustació”.


Seguint amb el nostre propòsit d’ incloure a les empreses en disseny de les accions formatives. Hem portat a terme la “I Trobada d’empreses del sector Forn i cafeteria degustació”.
Aquesta trobada sota el nom de “ l’Ètica, es el nou entorn competitiu” precedeix a les ja realitzades en els sectors de la Restauració, hoteleria, neteja industrial i comerç . En el proper mes de febrer ens trobarem amb sector del Facility Service.

Les empreses del sector forn i cafeteria han estat interpel•lades per tal de saber de primer ma quines son les competències més preuades per la seva part l’hora de contractar persones a les seves plantilles.
Amb el resultat d’aquesta feina les empreses es postulan per, acollir visites tècniques, impartir càpsules formatives a mida , acollir persones en la fase d’experiències en empresa i moltes més actuacions.

En aquest cas, el projecte és desenvolupa al barri de la Mina de Sant Adrià i actua amb 45 dones la majoria d’elles amb carreges familiars.
En el decurs de la jornada les empreses ens han transmet la seva preocupació per la manca de preparació del personal que s’els hi adreça per treballar i la seva voluntat de col•laborar en la promoció i formació de les joves de l’entitat i incorpor-les a les seves plantilles .

Els participants en aquesta trobada han estat els/les següents empreses i les joves i educadores del projecte dDones-Lleva’t.

Ana Belen Gómez ( el Forn de les Arts ) , Daniel Jordà ( Panes Creativos ), Manel Batet ( Cafès Novell ) , Maria Terrades ( Forns Baluard ), Bruno Sampere (Grup Pepa Tomate ), Tonatiuh Cortés ( Cloud Street Bakery),

En la formació del projecte també hi col•laboren; Forns Enrich , L’Obrador sense gluten, El Crusto

#formaciódelabona #empresesCasal #formacióCasal #jovesSiSi #oportunitats