Forns ENRICH s’incorpora al moviment #empresesCasal


Forns ENRICH, s’ha incorporat de manera efectiva al moviment #empresesCasal. Un centenar d’empreses han participat ja en programa de formació i inserció de Casal dels Infants.

Si el propòsit del programa és apropar als/les joves al mercat labora amb les majors garanties d’èxit possible. El treball colze a colze amb les empreses és el nostre gran valor.

Les empreses i les persones que les formen, son fonamentals  per nosaltres. Escoltar-les, fer-les partícips dels èxits, ajudar-les a millorar, comptar amb elles des de el minut 0, es part del nostre ADN.

Avui donem la benvinguda a Forns ENRICH,.

Quatre generacions de forners que viuen amb passió aquest noble ofici. La seva filosofia és buscar sempre l’estendard més alt de qualitat, elaborant productes que alimentin el cos i el paladar.

Fermentacions llargues amb massa mare natural,  donem com a resultat una extensa gama especialitats amb les que ens  permeten gaudir d’un bon pa cada dia.

Com solen dir ells, gaudir del “pa fet amb calma”.

Forns ENRICH, participa amb el programa de formació i inserció, oferint espais de formació al s/les joves als seus obrador i punts de venda.

Tanmateix ens han aportat tot el coneixement del sector per tal de garantir l’idoneïtat del  pla formatiu que oferim als joves  s’adapta a la realitat del mercat laboral d’aquests sector.

#formaciódelabona  #empresesCasal