IV Edicció de “les Empreses Tornen al Insti”


V= ( h + f ) x A

Ês a dir, el valor d’un treballador/a és igual a suma de les habilitats personals més la formació multiplicat per l’actitud.  

El Casal dels Infants ofereix aquesta jornada des de  l’any 2012  als/les alumnes  4rt d’ESO  de diversos instituts de barri del Raval a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i del Barri de la Mina,  amb els següents objectius:

  • Descriure els valors i les competències bàsiques i tècniques, requerides per diversos sectors d’ocupació i com la formació permanent pot ajudar en la seva adquisició.
  • Encoratjar als\les joves vers a la continuïtat formativa.
  • Apropar a les empreses al món educatiu

És per aquesta raó que posem en contacte als joves  i a les empreses que hi col·laboren habitualment amb l’entitat.

Pensem que compartir la visió que tenen les empreses amb el joves que finalitzen la formació obligatòria, pot ajudar-los  a refermar la necessitat de continuar estudiant davant el dilema que s’hi hi obre al acabar la ESO.

Enguany les empreses participants han estat:  Cafès NOVELL i UMAMI Barcelona 

En Manel Batet de Cafès NOVELL, els hi ha transmès amb un llenguatge molt proper als joves, la idea que ells/elles i ningú més han de ser el motor de la nostra societat, que no tinguin por al fracàs, que potser provaran diversos oficis abans de trobar el que més els agrada, però que el camí estarà ple de coneixement.
La Victoria Ibàñez de UMAMI Barcelona ha posat molt d’èmfasi en valors com l’honestedat i el compromís a l’hora de treballar en qualsevol ofici.

Aprofiten per donar les gràcies a tot l’equip educatiu de l’Institut Milà i Fontanals i als seus/seves alumnes per l interès que han mostrat en aquesta acció i les facilitats que ens han donat.