Quarta edició del “Tast a La Rambla”


Per quart any consecutiu els/les joves del programa de formació del Casal dels Infants i participen al “Tast a la Rambla” ( del 8 al 11 de juny )
Avui dimarts, 30 de maig, s’ha presentat a l’Opera Samfaina la quarta edició de “Tast a La Rambla” -4ª Setmana de Gastronomia de Barcelona-, un gran festival culinari de caràcter anual organitzat per Amics de La Rambla amb la col·laboració del Grup GSR, que compta amb el recolzament del Districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona,
El “Tast a la Rambla” comptarà enguany amb la col·laboració de 20 alumnes  del Casal dels Infants  i 45 del CETT.
Enguany la proposta de degustació es divideix en quatre àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos i Cuina Tradicional, que es completaran amb una secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors. I s’hi introdueixen novetats com el Taller Tast Arts Santa Mònica, l’Escenari Gastronòmic by Estrella Damm, un espai per a Buenos Aires –ciutat convidada-