La Tapa Solidària arriba a la 3a edició


El restaurant Tickets ha acollit aquest matí la presentació de la 3a edició del projecte apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià

 Aquest matí el restaurant Tickets ha acollit l’acte de presentació de la 3a edició de la Tapa Solidària, que ha comptat amb la participació de la Sra. Irma Rognoni, regidora de Família i Infància de l’Ajuntament de Barcelona; i la Sra. Carmela Fortuny, directora general de l’Institut Català de l’Assistència i Serveis Social (ICASS), així com també ha comptat amb la presència del Sr. Jordi Bort, director general de l’INCAVI. 

La presentació de l’acte ha anat a càrrec de Lluís Prats, vicepresident del Casal dels Infants, Mariano Andrés, del restaurant Seville’s de Dubai, Albert Adrià, padrí del projecte i el xef Sergi Arola.

A l’acte hi han assistit gairebé 70 representants dels
 77 restaurants col·laboradors que  enguany s’han sumat al projecte, entre els quals la Mey Hofmann, el Carles Abellan, Xavier Pellicer, Nandu Jubany, Hideki Martsuhisa, entre molts d’altres, i Christian Escribà, que ha ofert l’esmorzar de cortesia al final de l’acte.
El vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats, ha obert el parlament donant la benvinguda als assistents, agraint un any més la participació de ’77 restaurants sumant el vostre esforç al del Casal per invertir en les oportunitats dels nens i nenes que ho necessiten’ en un any en què el Casal celebra el 30 aniversari. 

La Tapa Solidària arriba a Dubai

Una de les novetats de la 3a edició és que la Tapa Solidària arriba a Dubai. Per aconseguir que més persones s’impliquin en la lluita contra la pobresa infantil enguany els clients de la Tapa podran omplir un posagots amb les seves dades i entrar en el sorteig d’un àpat a cada restaurant però també un viatge a Dubai de 4 dies per a 2 persones patrocinat pel grup Wafi, per tastar la tapa solidària del restaurant Seville’s. 

Els restaurants col·laboradors de la 3a edició

Enguany seguim unint esforços i fent arribar a més persones el projecte social que des del Casal duem a terme. Comptem amb el compromís i la il·lusió de 77 restaurants col·laboradors del projecte. 

Menja una Tapa Solidària i suma el teu esforç contra la pobresa infantil

Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants. I amb la consumició hi ha l’opció d’omplir les dades del posagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un viatge a Dubai per a 2 persones, i d’un àpat per a dues persones cedit per cada un dels restaurants.

Els beneficis de la Tapa Solidària es destinaran a un dels projectes del Casal que cada dia donen suport als barris més vulnerables, on es concentren majors desigualtats: on hi viuen infants, joves i famílies en situació de pobresa i exclusió. Aquest suport es traduirà en més oportunitats per transformar la seva realitat. 

Connecta’t amb La Tapa Solidària

Connecta’t amb La Tapa a través de les xarxes socials:

– El Facebook http://www.facebook.com/tapasolidaria
– El Twitter https://twitter.com/tapasolidaria
o Podeu compartir els vostre comentaris i fotografies amb el hashtag #tapasolidaria
– Instagram http://instagram.com/tapasolidaria 

 
APP   per  Android                      APP  per  IPhone  

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s