Finalitza la 1ª fase de la formació intensiva de curta durada.


Com ja sabeu, ja estem a ple rendiment!! Els/es  joves ja han pogut veure els diferents sectors de la mà dels millors professionals durant la primera fase del projecte:

Albert Antin del Hotel Espanya, ens va transmetre de nou la passió per la Hostaleria, l’entusiasme per la seva professió i la importància de ser valent i lluitar pel que es vol.
I amb el seu equip ens van ensenyar la historia i els racons del emblemàtic Hotel Espanya! Moltes gràcies, Albert.

 

Montse Bayarri i Liliana de RANGO 10 ens van ensenyar la qualitat en els serveis de neteja hotelera, la meticulositat i la importància de la responsabilitat en el desenvolupament de la feina. Ens van mostrar les tasques que desenvolupen les cambreres de pisos i els valets en diferents hotels de la ciutat. Moltes gràcies!

Patricia Rodríguez i Pilar Guiral de MULLOR S.A ens van transmetre la importància de la professionalitat en els serveis de neteja, el valor del treball en equip, i la capacitat d’esforç en una professió. Moltíssimes Gràcies!

I ja han començat la segona fase del projecte amb les càpsules de formació tècnica que vosaltres i els vostres equips desenvolupeu amb tant d’esforç i generositat.

En Tomas Lahoz de NH Hoteles ells hi va desvetllar els secrets de la millor Atenció al Client i va ser capaç de crear un clima de confiança, consolidar el grup i d’extreure lo millor de cada jove, en un matí! Gràcies Tomás!

Moltes gràcies a totes i tots per continuar fent possible una formació de qualitat per a qui més ho necessita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s