Finalitza la 2ª Edició de “ les Empreses tornen a l’Insti “


Dues noves empreses han col·laborat a la segona edició de ” les Empreses tornen al l’Insti “

En aquesta ocasió veren ser els/les  joves de 4º d’ESO del Institut Milà i Fontanalsdel barri de Raval, quins van rebre les  visites dels/les empresaris/es.

L’Anna Matamala propietària dels Restaurants MATALAMAi MOKA, va transmetre als/les joves de 4ª d’ESO la importància  de la constància en les seves iniciatives. Remarcant aspectes com,  la pro activitat vers a la feina, la il·lusió i l’empenta diària per arribar a les fites que es proposin, tot i que siguin petites.


L’Anna els hi va encoratja a  formar-s’hi el més possible per tal d’arribar al mercat laboral  amb les majors  garanties  possibles.

La segona empresa col·laboradora,  va ser-hi, NH-Hotels.

De la ma d’en Tomàs Lahoz, responsable del departament de RRHH, els/les joves varen  rebre els consells d’una persona experta en el reclutament de treballadors qualificats.  La imatge, i les competències relacionals varen ser les més destacades per en Tomàs Lahoz.


En ambdues sessions  els educadors dels Casal dels Infants, Paco Martínez del projecte,  PQPI ( Programa de Qualificació Professional Inicial ) i Luigi Marzulo tècnic d’inserció del Casal i del  programa INCORPORA de “la Caixa”  del Casal dels Infants  vam  informar als/les joves de les possibilitats de formació que poden escollir al finalitzar l’ESO.

Des de el Casal dels Infants, valorem  aquesta II edició com a molt positiva, ja que en duplicat els Instituts participants  i el numero d’alumnes.
Sent així ens reafirmem en l’idea d’apropar als/les joves al mon empresarial  i a l’inrevés.
Estem segurs que  a la tercera edició hi seran més les empreses i instituts que hi participaran.

Moltes gràcies a tots i totes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s