Les empreses ja han tornat a l’insti ( II Edició )


Dintre  de les accions d’aproximació dels/les  joves a les empreses ( i l’inrevés ) organitzades per el Casal dels Infants, l’Emili Maicas, cap de manteniment del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB, la Montserrat Bayarri, propietària del l’empresa de neteja hotelera RANGO 10  i els reconeguts cuiners  Javier i Sergio Torres, propietaris del Restaurant Dos Cielos amb dues estrelles Michelin, han compartit amb els/les joves de 4ª d’ESO del Institut Miquel Taradell ( barri del Raval )  les seves experiències i visió de les empreses.

L’Emili Maicas,  va fer molt d’incií en transmetre als/les joves la il·lusió per formar-se i més encara per la formació continua durant tota la vida laboral.

Així com  aquells valors imprescindibles  dintre d’un grup de treball, la honestedat  i el treball en equip varen ser els més anoments.

 

La Montse Bayarri, els hi va encisar amb la seva historia personal. Fen-los saber que la formació els hi obrirà  moltes portes. Que encara que ara no els hi sembli , tenir uns coneixents amplis sempre els hi donarà més oportunitats.
 

Els germans Torres,  com no podia ser d’altra manera, els hi van parlar de cuina , viatges i sensacions.

Encoratjant-los a  perseguir el seu desig. Els que varen comença sense una formació clara de cuina han visitat molt països treballant als millors restaurant del món, sent avui referents de la cuina  creativa i de qualitat.
Tan tel Sergi com el Xavier varen reforça l’idea d’ apropar-se a aquells que mes saben i captan les emocions que la feina ben feta ens hi torna.  

 
Estem segurs que com a mínim  l’objectiu d’apropar les empreses als/les joves ho hem assolit. Aquesta barrera invisible que separa el món empresària i els joves el hi serà menys feixuga.

Els joves desprès d’uns primers minuts d’observació i una vegada acomodats a una situació no usual per ells,  varem fer moltes preguntes  on es podia apreciar la seva voluntat de emprendre.
Alguns/es encara no ho tenen molt clar, però de ben segur amb accions com aquesta  ho aniran descobrint i acabaran teixint el seu camí.

La propera setmana d’altres empreses i empresaris visitaran  als/les joves del  Institut  Milà i Fontals ( al barri del Raval )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s