#lesmateixesoportunitats #nimesnimenys. Segona fase del projecte de formació dual.


En aquesta segona fase els/les 20 joves del projecte, escolliran ja un dels quatre sectors d’ocupació que han conegut a la primera fase.

És en aquesta fase on les empreses col·laboradores fins ara i altres més que s’afegeixen al projecte ofereixen als/les joves capsules formatives monogràfiques a les pròpies empreses.

A la tercera fase aquets/as joves ja individualment, validaran la formació rebuda durant el procés de pràctiques.

Fins ara les empreses i persones participants al projecte han estat les següents :


Alberto Antín de l’Hotel Espanya ****,

ens va mostrar els secretes de l’Hotel així com de l’ofici. Aspectes com el compromís i la dedicació varen ser ressaltats a la sessió. L’Albert va aconseguir transmetre als /les joves una bona dosis de motivació
  
 

Patricia Rodríguez i Pilar Guiral de MULLOR,

van aconseguir implicar des de l’inici als/es joves en la sessió, ens van mostrar d’una forma molt propera i entretinguda els secrets del món de la Neteja Industrial, evidenciant que la implicació i la responsabilitat son clau per a la feina ben feta
 
 

Montse Bayarri de RANGO 10,

ens va donar l’oportunitat de veure en directe la feina que es fa en 2 importants Hotels de Barcelona, vam pogué veure les funcions i tasques d’una cambrera/er de pisos, en hotels de diferents línies. A més, ens va transmetre la importància de la meticulositat en aquestes tasques, la importància de la discreció i la capacitat d’esforç per obtenir qualitat i eficàcia

 
 

Tomàs Lahoz, Responsable de Recursos Humanos de NH Hoteles,

els hi va transmetre als/es joves de la Formació Dual i de l’Aula d’Hosteleria, els valors fonamentals d’una bona atenció al client, l’excel•lència en el servei al públic, donant receptes de comunicació i transmetent la seva professionalitat als/es nostres joves.

 


Juan Mediavilla, copropietari dels Pollos de Llull,

ens va transmetre al tot el grup, la importància de fer qualsevol tasca amb passió i convertir allò senzill en excel•lent, ens va donar les claus i els secrets de com aconseguir la qualitat que marca la diferència, i la importància de sentir-se feliç amb el que es faci, sigui el que sigui!
 
 
L’Elvira i la Gemma de COLELL S.A ens van explicar el funcionament d’un magatzem, la importància del ordre i l’atenció a la feina. També ens va transmetre com un producte senzill es pot convertir en l’estrella d’un negoci i es sap aprofitar l’oportunitat!
 

 
Moltes gràcies a tots i totes, per la vostra implicació i la de les vostres empreses.
¡¡¡ Junts podem  ¡¡¡    #lesmateixesoportunitats   #nimesnimenys

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s