IV Mostra Solidària de Parament de Taules de Nadal


Un vegada més,  ja ha arribat la data.

La data en què el Casal dels Infants A.S.B uneix esforços amb les empreses, amb la finalitat de donar a conèixer la situació de molts joves en risc d’exclusió, participant d’una iniciativa solidària en l’àmbit de la restauració i l’hostaleria: la IV Mostra Solidària de Parament de Taules de Nadal amb l’objectiu de transformar aquesta realitat i donar la visibiliat que es mereix  la feina de tantes i tantes empreses col·laboradores, així com l’esforç  i treball del joves.

Enguany hem escollit un marc incomparable, en ple mig de la plaça Catalunya de Barcelona, dintre de la Pista de Gel, on passen cada dia més de 5000 persones. La data escollida ha estat el  proper 21 de desembre, divendres. 


Esperem, que hi pugueu passar una estona entre les 11 h  i les 19 h.
Enllaços a les galeries fotogràfiques de les mostes anteriors


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s