L’Aula visita l’escola d’Hostaleria i Turisme CETT


El passat 30 de novembre, els/les joves alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants, van visitar l’Escola d’Hostaleria i Turisme, CETT . ( Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona )

La direcció del CETT, encapçalada per la directora del centre la senyora Nan Ferreres i els seus professors/es van rebre els joves en una jornada on els alumnes de l’Aula van conèixer totes les instal·lacions del CETT a més dels programes de formació que aquest centre ofereix.

La senyora Melani Aróstegui, professora del CETT, va ser qui va guiar els joves en recorregut pel CETT, va recalcar molt la necessitat de la formació de qualitat per garantir una futura inserció laboral.
Però sobretot la senyora Melani Aróstegui va incidir en els valors i les habilitats socials que la professió de cambrer porten associats, encoratjant-los a continuar formant-se en un ofici que tot i la difícil situació actual està mancat de professionals amb formació i ganes de fer la feina ben feta.

Els joves van ser acompanyats per l’equip  educatiu i de voluntaris del projecte.

L’equip de projecte i els alumnes de l’Aula d’hostaleria donem les gràcies per la rebuda i el tracte tan proper que el CETT sempre ens han donat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s