1er Brunch Empresarial de l’Aula d’Hostaleria


Dilluns 5 de novembre va tenir lloc, a l’Hotel Le Meridien de Barcelona, el primer Brunch Empresarial de l’Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants.
L’acte va comptar amb la participació de diversos membres dels equips directius de l’Hotel Mimic ***, Hotel Raval****(Grup Barceló), Hotel Principal ***, Hesperia Tower***** (Grup NH) , i Princesa Sofía***** (Expogrupo); juntament amb l’assistència de Dani Jorquera, president de l’Associació Casal dels Infants, i de Lluís Prats, membre de la Comissió d’Empreses d’aquesta Associació. 

Durant més de dues hores es va debatre en torn al futur dels/de les joves en el sector de l’ hoteleria, així com sobre els nous perfils professionals.

Alhora, es va realitzar un intercanvi d’experiències viscudes en els diferents establiments que han acollit els joves alumnes i es va realitzar una valoració de la tasca que realitzen tant els/les joves com els/les educadors/es, la qual ha estat molt positiva.
D’aquesta trobada, esperem que aquesta només sigui la primera de moltes, n’han sorgit diverses idees i iniciatives que de ben segur serviran per seguir oferint oportunitats als i les joves que més ho necessiten, especialment en els temps que corren.
Volem donar les gràcies per la intensa participació dels i de les assistents a la jornada, per la seva implicació i el seu compromís amb els i les joves del Casal dels Infants.
Continuarem treballant totes i tots junts per seguir promovent accions que afavoreixin la integració laboral dels nois i les noies.
Lunes 5 de noviembre tuvo lugar, en el Hotel Le Meridien de Barcelona, el primer Brunch Empresarial de l’Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants.
En el acto participaron varios miembros de los equipos directivos del Hotel Mimic ***, Hotel Raval****(Grup Barceló), Hotel Principal ***, Hesperia Tower***** (Grup NH) , y Princesa Sofía***** (Expogrupo); junto con la asistencia de Dani Jorquera, presidente de la Asociación Casal dels Infants, y de Lluís Prats, miembro de la Comisión de Empresas de esta Asociación. 

Durante más de dos horas se debatió en torno al futuro de los/las jóvenes en el sector de la hotelería, así como sobre los nuevos perfiles profesionales.

Al mismo tiempo, se realizó un intercambio de experiencias vividas en diferentes establecimientos que deben acoger a los/las jóvenes alumnos/as, y se realizó una valoración de la tarea que llevan a cabo tanto los/las jóvenes como los/las educadores, y que ha sido muy positiva.

De este encuentro, esperamos que después de este hayan muchos más, han salido varias ideas e iniciativas, que seguramente servirán para seguir ofreciendo oportunidades a los/las jóvenes que más lo necesitan, sobre todo actualmente.

 Queremos agradecer la intensa participación de los y de las asistentes a la jornada por su implicación y su compromiso con los/las jóvenes del Casal dels Infants.
 Continuaremos trabajando todos y todas juntos para seguir promoviendo acciones que favorezcan la integración laboral de los chicos y de las chicas.
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s