Nova acció a l’Aula “sóc cambrer, sóc l’amfitrió"


L’Aula d’hostaleria del Casal dels  Infants posa en marxa una nova iniciativa amb el nom  “sóc cambrer, sóc l’amfitrió” 
Aquesta acció és possible  gràcies a la col·laboració  de la Mar Galindó i en Juan Mediavilla,  ambdós  professionals  amb molta experiència en càrrecs directius d’empreses de restauració a la vegada que una dilatada experiència en el món de coach individual i grupal.  
Objectiu:
Transmetre als/les  joves valors des de la visió de l’amfitrió,  així com a dignificar la visió del treball de cambrer/a a part del  treball ben fet, augmentant la seva autoestima tan personal com col·lectiva.

Temporització :
12,14, 26, 28 de novembre

El Aula d’hostaleria del Casal dels  Infants pone en marcha una nueva iniciativa con el nombre “sóc cambrer, sóc l’amfitrió”  (“soy camarero, soy el anfitrión”
Esta acción és posible  gracias a la colaboración  de la Mar Galindó y Juan Mediavilla, con dos profesionales  con mucha experiencia en cargos directivos de empresas de restauración a la vez que una dilatada experiencia en el mundo de coach individual y grupal.  
Objetivo:
Transmitir a los/las jóvenes valores desde la visión del anfitrión,  así como dignificar la visión del trabajo de camarero/a aparte del  trabajo bien hecho, augmentando su autoestima tanto personal como colectiva.
Temporización :
12,14, 26, 28 de noviembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s