L’Aula d’Hostaleria dóna suport al projecte “BCN comparteix el menjar”


L’Aula d’Hostaleria dóna suport al projecte  “BCN comparteix el menjar”   de l’entitat  Nutrició Sense Fronteres.  
Nutricionistes sense fronteres (NSF) és una organització sense ànim de lucre d’acció humanitària, de cooperació al desenvolupament i intervenció en el tercer i quart món (ONGD).
La missió de l’ ONGD Nutrició Sense Fronteres és contribuir a la disminució de les desigualtats en matèria nutricional en el món, des de la perspectiva de la cooperació, la formació i la capacitació, promovent l’ús equilibrat dels recursos alimentaris i la solidaritat entre els pobles

“BCN comparteix el menjar” és un projecte d’ aprofitament de recursos alimentaris i treball en xarxa que contribueix a reduir la pobresa a la ciutat de Barcelona.

Aquest és un projecte que té com a finalitat protegir el dret universal a l’alimentació dels ciutadans de Barcelona en situació de pobresa, mitjançant l’aprofitament i recollida d’excedents de menjar cuinat a grans hotels de la ciutat de Barcelona, d’aquesta manera vinculem un establiment d’un barri amb un menjador social proper.

La ciutat de Barcelona, així com moltes altres ciutats del món, presenta en aquests moments una problemàtica creixent associada a la greu crisi econòmica que incrementa l’atur, l’exclusió social i la manca de recursos en general. Aquesta situació condueix a que cada vegada sigui més nombrosa la població demandant de recursos alimentaris.

Paral·lelament, Barcelona és una ciutat oberta al turisme amb un gran nombre d’hotels.

Nutrició Sense Fronteres, conscients d’aquesta situació i amb l’experiència en temes nutricionals i de seguretat alimentària que aporta l’equip de professionals que hi col·laboren (dietistes, nutricionistes, metges, veterinaris, farmacèutics, infermeres, agrònoms…) ha dissenyat un projecte d’aprofitament de recursos i de treball en xarxa.

“Barcelona comparteix el menjar” vol convertir-se en marca i referència de ciutat sostenible i solidària, d’una ciutat que s’organitza per compartir i optimitzar els seus recursos.

 Mes informació  aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s