‘Experiències que transformen’


‘Experiències que transformen’ és un vídeo que recull el testimoni de diverses empreses col·laboradores del Casal dels Infants, implicades en projectes socials de l’entitat.
El vídeo és un reflex de la força transformadora que l’empresa desenvolupa quan s’implica com a actor social transformador de les realitats més dures de la nostra societat.
El vídeo recull les experiències de:
Viatges Tarannà, i la seva col·laboració amb el projecte ‘Cercles’ del Casal; UPCnet i el seu suport al projecte Aula de Llengües i Espai d’Estudi del Casal dels Infants; Johnson Controls i la seva experiència amb els joves del projecte Servei de Transició a l’Autonomia per a Joves Sense Llar; i Rango10 i la seva implicació amb el projecte dDones que el Casal desenvolupa a la Mina.
Totes elles pretenen demostrar com, des de l’acció social, es poden transformar realitats molt vulnerables, construint oportunitats de futur dignes gràcies a la suma d’esforços.
El vídeo es va estrenar el passat 20 de juny, amb motiu de la 4a Trobada de la Xarxa d’Empreses Ciutadanes del Casal, a l’hotel Raval Barceló****.

És una producció dels voluntaris Maria Torrens i Joaquin Arca per al Casal dels Infants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s