4a edició de la Trobada de la Xarxa d’Empreses Ciutadanes del Casal dels Infants


El proper 20 de juny, l’Hotel Barceló Raval acollirà la 4a edició de la Trobada de la Xarxa d’Empreses Ciutadanes del Casal dels Infants, un espai per compartir experiències i donar a conèixer realitats pròximes.
El programa de l’acte ofereix un espai de reflexió al voltant de temes com:
 el voluntariat,
 l’impacte dels projectes conjunts en l’empresa,
 entitat i societat
 l’aprenentatge de nous models de gestió.

La cita permetrà aproximar les persones de les empreses a una realitat propera però desconeguda com és la que viuen els diferents col•lectius que s’atenen des dels projectes del Casal. A través de diferents vídeos coneixerem les experiències de col•laboració de les empreses Upcnet, Johnson Controls, Rango10 i Viatges Tarannà, que van més enllà del voluntariat corporatiu i s’han implicat en el dia a dia d’alguns projectes del Casal.

Finalitzat l’acte els/les  joves alumnes del Aula d’Hostaleria del Casal dels infants serviran un petit cocktail preparat per l’hotel Barceló Raval i una copa cava Gramona.
Segueix la Trobada en directe online!

La Trobada començarà a les 18h, i es podrà seguir per internet en streaming a través del següent enllaç: www.casaldelsinfants.org/directe/  que permet la transmissió en directe, gràcies a la col•laboració d’Agitacion.net.

També ens podeu seguir via Twitter amb el hashtag #trobadaempreses .
L’emissió en streaming facilita la participació a les persones que no puguin assistir o que estiguin interessades en el tema. A través del vostre Facebook i el vostre Twitter ens podeu fer arribar els comentaris, opinions i suggeriments que considereu.


(Seguiu el Casal a través de www.twitter.com/casal_infants )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s