Les entitats amb qui col·laborava Santi Santamaria li reten homenatge amb un sopar solidari


Santi, aquesta va per a tu

Les entitats amb qui col·laborava Santi Santamaria li reten homenatge amb un sopar solidari

Barcelona, 6 de juny de 2012. Deu de les entitats amb les quals col·laborava Santi Santamaria, juntament amb la seva família i equips, s’han unit per organitzar un sopar benèfic amb el qual pretenen retre-li homenatge. Els organitzadors volen que la cita, a més d’un tribut a la seva figura, serveixi per subratllar el seu compromís amb les causes socials.
La idea de celebrar un sopar homenatge va sorgir d’aquestes entitats poc després de la seva mort, però van creure que era millor esperar uns mesos. I així ha estat. El proper 9 de juliol –el mes en què Santi va celebrar tots els sopars solidaris- i a l’Hesperia Tower de l’Hospitalet, un hotel vinculat estretament al Santi i un dels promotors d’aquest homenatge que ha participat activament en la seva organització des del principi, se celebrarà aquest homenatge.

En aquesta gran cita no faltarà el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, així com representants de les entitats organitzadores -la Fundació Vicente Ferrer, Càrites, Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona, Fundació Esclerosi Múltiple, Camins ONG, Fundació DKV Integralia, Casal dels Infants per l’acciò social als barris, Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí i la Fundació Step by Step- a més de nombrosos amics i familiars.


En aquesta ocasió, els fons recaptats es destinaran a El Xiprer, una entitat nascuda el 1997 a Granollers, la tasca de la qual Santi Santamaria seguia amb gran interès i amb la qual tenia projectes en marxa. El Xiprer ofereix cada dia a desenes de persones sense llar o que viuen en situació de pobresa esmorzar i dinar. També disposa d’un petit banc d’aliments i d’una xarxa de pisos unifamiliars per resoldre les necessitats més bàsiques de persones i famílies que estan travessant greus dificultats econòmiques. En reflexionar sobre els moments difícils que viuen moltes persones per la crisi, en Santi acostumava a dir: “si vols ous, no fiquis la gallina a coure…”
Els encarregats de realitzar el menú del sopar seran els xefs Estrella Michelin Xavier Pellicer, Ismael Alegria i Óscar Velasco dels restaurants Can Fabes, Evo i Santceloni,  el servei de l’acte serà realitzat amb la col·laboració  dels/les alumnes/as  de l’Aula d’hostaleria del Casal dels Infants ,i el preu serà de 45 € per persona.
Les persones interessades a assistir poden trucar al 93.378.26.47 o enviar un correu electrònic a: homenatge.santamaria@fundacionintegralia.org

Per a més informació:
Grupo Inforpress – 93.419.06.30
Mª José Egea mjegea@inforpress.es / Ricard Franco – rfranco@inforpress.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s