L’Aula d’Hostaleria premi "Territorios Solidarios de BBVA”


L’entitat financera BBVA va presentar a Barcelona el projecte Territorios Solidarios, iniciativa que consisteix en donar suport econòmic als projectes solidaris que siguin apadrinats per empleats de l’entitat.

La senyora Josefa Rodriguez va escollir i apadrinar el projecte Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants, el qual ha estat subvencionat amb 10.000 euros.

Des d’aquí volem donar-li les gràcies i agrair-li la confiança en el projecte així com la difusió que va fer entre el seus companys i companyes del banc perquè ens votessin.

El premi, per part del Casal dels Infants, el va recolllir la senyora Rita Grané, cap del Departament de col·laboracions institucionals.

La entidad financiera BBVA presentó en Barcelona el proyecto Territorios Solidarios, iniciativa que consiste en apoyar económicamente los proyectos solidarios que sean apadrinados por empleados de la entidad.
La señora Josefa Rodriguez escogió y apadrino el proyecto Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants, que fue subvencionado con 10.000 euros.
Des d’aquí volem donar-li les gràcies i agrair-li la confiança en el projecte així com la difusió que va fer entre el seus companys i companyes del banc perquè ens votessin.

Recogió el premio, por parte del Casal dels Infants, la señora Rita Grané, jefa del Departamento de colaboraciones institucionales.
Desde aquí deseamos darle las gracias y agradecerle la confianza en el proyecto, así como la difusión que llevo a cabo entre sus compañeros y compañeras del banco para que lo votaran.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s