Finalitza la 1a promoció del curs de Cambreres de pisos.


El primer curs de cambreres de pisos del Casal dels Infants finalitza amb molts bons resultats.
El 80% de les joves s’han incorporat ja a la plantilla de RANGO10 a diferents hotels de Barcelona, Cornellà i Barberà del Vallès en els quals opera aquesta empresa.
Aquest curs ha estat format per 12 joves dels projectes d’Dones i Xarxa d’accés al treball ( XAT ).

Les joves han estat formades en la part tècnica pels professionals de l’empresa RANGO 10 que a més ha destinat el seus hotels com a espais de pràctiques.
Els hotels INK***, Areas Bellaterra, Mímic ***, Principal***, Sagrada Família***, Campanille Barbera***, Campanille Cornella***, Apartaments DIAL , les han acollides en aquesta primera experiència de formació dual.
La part transversal de la formació (habilitats socials, atenció al client, anglès, català i Informàtica, s’ha desenvolupat a les instal·lacions del Casal dels Infants al Barri de la Mina (Sant Adrià del Besòs).


Des d’aquest espai encoratgem les joves a continuar demostrant tota la seva empenta i donem les gràcies a totes les empreses que hi han participat.

El primer curso de camareras de pisos del Casal dels Infants finaliza con muy buenos resultados.
El 80% de las jóvenes ya se han incorporado a la plantilla de Rango10 en diferentes hoteles de Barcelona, Cornellà de Llobregat y Barberà del Vallès en los que RANGO 10 opera.
Este curso lo han compuesto 12 jóvenes de los proyectos d’Dones i Xarxa d’accés al treball ( XAT ). Las jóvenes han sido formadas en la parte técnica por los profesionales de la empresa Rango 10, que además ha destinado sus hoteles como espacios de prácticas.Los hoteles INK***, Areas Bellaterra, Mímic ***, Principal***, Sagrada Família***, Campanille Barberà***, Campanille Cornellà***, Apartaments DIAL, les han acogido en esta primera experiencia de formación dual.
La parte transversal de la formación (habilidades sociales, atención al cliente, inglés, catalán e informática, se ha desarrollado en las instalaciones del Casal dels Infants en el Barri de la Mina (Sant Adrià del Besòs).

Desde este espacio animamos a los jóvenes a continuar demostrando toda su brío y agradecemos la colaboración de todas las empresas que han colaborado en el proyecto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s