Projecte COACH de la fundació ÈXIT


8 joves de diferents projectes del Casal dels Infants participen en el projecte COACH promogut per la fundació Èxit.

El Projecte Coach és un programa pautat d’entrenament en habilitats professionals mitjançant un grup de voluntaris de diferents empreses que acompanyen i faciliten un primer contacte del joves amb el món de l’empresa.

Tres d’aquests joves són exalumnes del projecte Aula d’hostaleria del Casal dels Infants. Aquests joves hi participen amb els seus respectius coachs als hotels Husa Oriente, Husa Barcelona y Husa Tres Torres.

Des del projecte Aula d’Hostaleria valorem molt positivament aquesta acció, ja que fa partícips les empreses en el procés de creixement personal i professional del joves.

El Projecte Coach es un programa pautado de entrenamiento en habilidades profesionales mediante un grupo de voluntarios de diferentes empresas que acompañan y facilitan un primer contacto de los jóvenes con el mundo de la empresa.

Tres de estos jóvenes son exalumnos/as del proyecto Aula d’hostaleria del Casal dels Infants. Estos jóvenes participan con sus respectivos coachs en los hoteles Husa Oriente, Husa Barcelona y Husa Tres Torres.

Desde el proyecto Aula d’Hostaleria valoran muy positivamente esta acción, ya que hace partícipes las empresas en el proceso de crecimiento personal y profesional de los jóvenes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s