La primera edició del curs de cambreres de pisos del Casal dels Infants comença a caminar.


Les 15 alumnes del curs de cambreres de pisos, que pertanyen al  projecte Ddones del barri de la Mina ( Sant Adrià ), ja han pres contacte amb el treball dintre del hotels.

Els hotels MIMIC i PRINCIPAL es converteixen en espais de formació on les alumnes coneixeran al detall el treball per al qual s’estan formant.
Reiterem el nostre agraïment tant a RANGO 10 per la seva total implicació en la formació, com als diferents hotels que dia a dia donen l’oportunitat a les nostres joves que demostren la seva vàlua i ganes de aprendre.

La primera edición del curso de camareras de pisos  del Casal dels Infants empieza a andar.
Las 15 alumnas del curso de camareras de pisos, que pertenecen al  proyecto Ddones del barrio  de la Mina ( Sant Adrià ), ya han tomado contacto con el trabajo dentro de los hoteles.
Los hoteles MIMIC y PRINCIPAL se convierten en espacios de formación donde las alumnas conocerán al detalle el trabajo para el que se están formando.
Reiteramos nuestro agradecimiento tanto a RANGO 10 por su total implicación en la formación, así como a los diferentes hoteles que día a día ofrecen la oportunidad a nuestros jóvenes que demuestran su valua y ganas de aprender.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s