Ferran Adrià apadrina l’acte de presentació de l’exposició solidària del pintor Antonio Reverte, a benefici del Casal dels Infants.


El passat dilluns, dia 5 de març, el cuiner Ferran Adrià va apadrinar l’acte de presentació de l’exposició solidària del pintor Antonio Reverte, a benefici del Casal dels Infants.
Un cop més, el prestigiós cuiner Ferran Adrià va donar suport a la lluita per a la igualtat d’oportunitats exercint de padrí de l’acte solidari que es va fer a l’Hotel Princesa Sofia.


El fons d’art FundReverte destinarà una part del benefici de la venda d’aquestes obres a donar suport als projectes del Casal dels Infants, entitat que treballa amb infants, joves i famílies que viuen en situació de gran desavantatge social. Aquest suport extraordinari es traduirà en més oportunitats perquè persones amb risc puguin transformar la seva realitat.


Els/les joves de l’Aula d’hostaleria varen participar en l’organització i servei de l’acte en col·laboració amb el personal de l’Hotel Princesa Sofia. Aprofitem aquest espai per agrair al personal i la direcció de l’Hotel Princesa Sofia la confiança i col·laboració en els/les joves cambrers/es de l’Aula.

El pasado lunes, día 5 de marzo, el cocinero Ferran Adrià apadrinó el acto de presentación de la exposición solidaria del pintor Antonio Reverte, en beneficio del Casal dels Infants.
Una vez más, el prestigiso cocinero Ferran Adrià apoyó la lucha para la igualdad de oportunidades ejerciendo de padrino del acto solidario que se llevó a cabo en el Hotel Princesa Sofia.

El fondo de arte FundReverte destinará una parte del beneficio de la venta de estas obras a apoyar los proyectos del Casal dels Infants, entidad que trabaja con niños, jóvenes y familias que viven en situación de gran desaventaje social. Este aapoyo extraordinario se traducirá en más oportunidades para que personas con riesgo puedan transformar su realidad.
Los/Las jóvenes del Aula d’hostaleria participaron en la organización y servicio del acto en colaboración con el personal del Hotel Princesa Sofia. Aprovechamos este espacio para agradecer al personal y la dirección del Hotel Princesa Sofia la confianza y colaboración en los/las jóvenes camareros/as del Aula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s