Formació d’hostaleria a Tànger.


El projecte XICS / FOCUS / finançat per l’ Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament amb partenariat amb l’Associació Chifae, desenvolupa accions de formació com ajudant de cambrer i cambrera per a 45 joves a l’any.Amb una metodologia molt semblant a l’utilitzada per l’Aula d’Hostaleria a Barcelona (formació en alternança), combinen la formació teòrica i pràctica a l’aula amb l’atenció i el servei als clients en el Restaurant tangerí de “Relais de Paris”.


Els joves i els educadors de l’Aula d’Hostaleria a Barcelona, els encoratgem a continuar i aprofundir en la formació de la noble professió de Cambrer/Cambrera.

Bon servei companys     أصدقاء يا جيدة خدمة

Formación de hostelería en Tánger.

El proyecto XICS / FOCUS / financiado por la Agencia Catalana de Cooperación al Desarrollo con partenariado con la Asociación Chifae, desarrolla acciones de formación como ayudante de camarero y camarera para 45 jóvenes al año.

Con una metodología muy parecida a la utilizada por el Aula d’Hostaleria en Barcelona, combinan la formación teórica y práctica en el aula con la atención y el servicio a los clientes en el Restaurante tangerino de “Relais de Paris”.


Los jóvenes y los educadores del Aula d’Hostaleria en Barcelona, les animamos a continuar y profundizar en la formación de la noble profesión de Camarero/Camarera.

Buen servicio compañeros أصدقاء يا جيدة خدمة

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s