Servei de càtering ofert pels alumnes de l’Aula a la inauguració de l’Espai Reina Amàlia 22


El passat 14 de febrer el president de la Generalitat va conèixer de primera mà el nou Centre de Suport Social per a infants i famílies al barri del Raval de Barcelona.

Els/les joves alumnes del Projecte Aula d’Hostaleria van participar a l’acte ofert per a les famílies, nens i nenes usuaris de l’espai.

El Molt  Honorable President  de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, també hi va poder veure de primera mà el treball que es porta a terme al projecte de formació d’ajudants de cambrer/a  del Casal dels Infants.

Servicio de catering ofrecido por los alumnos/as del Aula en la inauguración del Espacio Reina Amàlia 22
El pasado 14 de febrero el presidente de la Generalidad conoció de primera mano el nuevo Centro de Apoyo Social para niños/niñas y familias en el barrio del Raval de Barcelona.


Los jóvenes alumnos/as del Proyecto Aula d’Hostaleria participaron en el acto ofrecido para las familias, niños y niñas usuarios del espacio.
El Muy  Honorable Presidente de la Generalidad de Catalunya, Sr. Artur Mas, pudo ver el trabajo que se lleva a cabo en el proyecto de formación de ayudantes de camarero/a del Casal dels Infants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s