“III Mostra de parament de taules solidàries de Nadal” 15 de desembre 2011Ens complau tornar a convidar-vos a gaudir d’una nova iniciativa del projecte l’Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants.

Com ja sabeu, ja portem 9 anys formant nois i noies com a ajudants de cambrer/a, i inserint-los a través de diferents llocs de treball en hotels, restaurants i bars de Barcelona.

Molts de vosaltres ja heu col·laborat en alguna de les iniciatives que hem dut a terme, o bé heu acollit a joves en pràctiques en la vostra empresa i, fins i tot, alguns de vosaltres els teniu treballant en els vostres establiments.


Per a la mostra d’aquest any hem reservat un del millors espais que hi ha actualment a la ciutat de Barcelona. Als voltants del Mercat de Santa Caterina al costat de Via Laietana i camí de la catedral i el Portal de l’Àngel.


Aquest any, a més de la participació incondicional d’un bon grup de Restaurants i Hotels col·laboradors del projecte:( Escola superior d’hostaleria CETT, Escola superior d’hostaleria ESHOB, Hotel Arts ***** GL, Hotel Principal ***, Projecte Entra en Xarxa, Rest Can Fabes, Rest Cuines de Santa Caterina ( Grup Tragaluz ), Rest Matamala ( Grup Sensus ), Rest Reunion Café ( Grup ANDILANA) ;Fundació Tot Raval; Jorquera Serveis, Cavas Gramona, Mercats de Barcelona, Mercat de Santa Caterina, Ajuntament de Barcelona, Districte de Ciutat Vella).
Hem programat les següent activitats.


12:00 h Inauguració de la mostra.

Recorregut per la mostra per part de les personalitats i els expositors.

13:00 h Mini curs obert al públic de parament de taula a càrrec dels alumnes i educadors de l’Aula d’Hostaleria.
Lloc : a la carpa de l’Aula
16:00 h a 16:30 h Mini curs de maridatge “ Vins per a les festes Nadalenques” a càrrec del President de Barcelona de l’Associació Catalana de Sommeliers.
Lloc : a la carpa de l’Aula
17:00 h a les 17:30 h Mini curs obert al públic de parament de taula a càrrec dels alumnes i educadors l’Aula d’Hostaleria.
Lloc : a la Carpa de l’Aula
17:30 h Sorteig d’un sopar per a dues persones en cadascun dels Restaurants col·laboradors.
Lloc: a la carpa d’informació del Casal dels Infants.
( el sorteig es realitzarà entre totes les paperetes recollides durant el dia a la carpa d’informació del Casal dels Infants )
18 h Cloenda de la mostra. Parlaments i cloenda de la mostra


El joves participants del projecte, i els educadors/es, fem un gran esforç per tirar endavant aquest projecte, però cada dia tenim més clar que seria totalment impossible sense la col·laboració de les empreses i la ciutadania.

Les taules prenen el carrer


Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s