Projecte Tapa Solidària


A partir del mes d’octubre menjar una tapa solidària permetrà a molts infants i joves en risc d’exclusió social tirar endavant el seu fràgil dia a dia amb un suport extraordinari.

Per sumar esforços en la transformació de la realitat dels infants i joves amb més dificultats, es posa en marxa la tapa solidària, un projecte que implica la col•laboració de molts restaurants de la ciutat que destinaran 50 cèntims d’una tapa de la seva carta als projectes del Casal.

El projecte ‘Tapa solidària’ rep l’apadrinament del cèlebre restaurant ‘Tickets’, propietat dels germans Albert i Ferran Adrià, ambaixadors mundials de la cuina catalana i padrins d’aquesta iniciativa que va més enllà d’una experiència gastronòmica. La Tapa Solidària és una tapa plena d’oportunitats!Les tapes compten ja amb una gran tradició al nostre país, la qual s’ha vist impulsada, encara més, per una oferta molt atractiva de restaurants especialitzats en aquests plats tan característics. En el cas de la Tapa Solidària, l’atractiu és encara més gran ja que compta amb el valor afegit de saber que, mentre gaudeixes d’aquest àpat de petit format, estàs ajudant els projectes que, cada dia, donen suport als barris on viuen infants, joves i famílies en situació de pobresa i exclusió. Aquest suport es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.
 La suma d’aquestes petites grans aportacions ens permet seguir treballant per millorar les situacions de les persones que estan vivint en condicions de gran fragilitat social i ens encoratja a seguir esforçant-nos amb accions que subscriuen l’esperit del Casal: ’Persones per Persones’. Gràcies a totes les iniciatives que estableixen complicitats amb el Casal donem sentit al lema ‘Persones per Persones’, un moviment que pretén encomanar al màxim nombre de persones possible l’esperit, l’energia i les ganes de col•laborar amb l’entitat.

Fins ara, aquests són els restaurants que s’han sumat a la campanya:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s